Sunware en Personal Organizer Kristel geven jou meer rust en ruimte in huisWij als opbergspecialist weten precies waar jij tegenaan loopt bij het opbergen, opruimen en organiseren van je woonkamer, keuken, kantoor of garage. Voor ieder opbergprobleem in én om het huis hebben wij praktische, functionele en trendy opbergoplossingen. Maar weet je niet waar je moet beginnen en ben je het overzicht helemaal kwijt? Heb je al zoveel pogingen gewaagd, maar zie je nog steeds geen resultaat? Om jou hierbij te helpen zijn wij een samenwerking aangegaan met Personal Organizer Kristel. Zij geeft jou (en je gezin) praktische en concrete tips om meer rust, ruimte en overzicht in je huis te krijgen. Met haar ideeën en adviezen kun jij de eerste stap zetten naar een georganiseerd en gelukkiger leven. Kun je niet wachten en wil je direct aan de slag? Kristel deelt op ons Facebook en Instagram kanaal haar opruim- en opbergtips! Met haar podcast ‘opruimen en organiseren’ kun je leren is Kristel ook te vinden op Spotify en Apple Podcast. Kijk je liever? Breng dan een bezoekje aan haar You Tube-kanaal. Kijk snel en breng haar tips meteen in de praktijk!


Met de juiste tips en ondersteuning enerzijds en de juiste opbergoplossingen anderzijds wordt ordenen en organiseren een plezier!


Graag stellen wij Kristel aan je voor:
Hoi, ik ben Kristel van Duijnhoven! Word ook wel dè planprinses, organisatiemuts, opruimfan en structuurfreak genoemd. Ik houd van structuur, to-dolijstjes, een geordend huis maar vooral ook van overzicht in mijn hoofd dat daardoor gecreëerd wordt. Hierdoor is mijn interesse om mensen te ondersteunen en te coachen bij het opruimen en organiseren van hun huis(houden) ontstaan. Dat ik van mijn talenten mijn werk kon maken, en nu officieel de naam van Professional Organizer draag, blijkt mijn roeping te zijn! Vanaf dat eerste moment ben ik blij en vooral trots dat ik die stap heb gezet om ervoor te zorgen dat ook jij meer rust, ruimte en overzicht in jouw huis en hoofd kan ervaren.

Wil je graag meer over Kristel weten en ben je benieuwd wat ze voor jou kan betekenen?
Kijk dan op haar website www.personalorganizerkristel.nl
Laden
Laden