NIEUW!
Sigma home sorteer unit

Afval sorteren was nog nooit zo makkelijk en mooi

Glas, papier, plastic, groente- en fruitafval. Er valt een hoop afval te scheiden. Maar het sorteren ervan is nogal een gedoe. Want waar laat je het allemaal? Een hoop papier of zak vol plastic afval in de (bij)keuken komt het interieur niet ten goede. Het mag allemaal wel wat mooier en makkelijker. Sunware heeft de oplossing met de nieuwe Sigma home sorteer unit. Dit nieuwe sorteersysteem is praktisch, stapelbaar en mag gezien worden. Afval scheiden was nog nooit zo makkelijk en mooi!


Stijlvol scheiden

In lijn met de Sigma home boxen heeft Sunware een nieuwe serie ontwikkeld: de Sigma home sorteer units. Een handig sorteersysteem dat gezien mag worden. De unit is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren: blauw, groen en antraciet. Natuurlijke kleuren die goed passen in elk interieur en daarom een feestje voor het oog zijn.


Dragen en stapelen

De kunststof Sigma home sorteer units zijn er in drie verschillende maten, zodat jij gemakkelijk je eigen systeem kunt opzetten voor het scheiden van je afval. De afvalzak kan eenvoudig worden bevestigd in de bak. Elke unit heeft twee handgrepen waardoor de bak makkelijk kan worden geleegd. Met de handige deksels (los verkrijgbaar) kunnen de bakken op elkaar worden gestapeld; dat bespaart een hoop ruimte. De 30 liter sorteer unit is perfect voor lege flessen, blikjes of andere verpakkingen, terwijl de 45 liter bak juist ideaal is voor het scheiden van papier of tijdschriften. De 60 liter sorteer unit is geschikt voor het grotere werk, denk aan plastic afval of grotere verpakkingen zoals dozen.


Multitalent in sorteren

De Sigma home sorteer unit gebruiken voor het scheiden van afval, is het meest voor de hand liggend. Ook zijn de sorteer units zeer geschikt voor het sorteren van vuile was, speelgoed, gereedschap, knutselspullen of papierwerk in je thuiskantoor. Het mooie design maakt ze geschikt voor elke ruimte in huis. Dankzij de drie verschillende maten zit er altijd wel een geschikte grootte tussen, zodat de bak onder het bureau, naast de wasmachine of op de kinderkamer past. Omdat je ze eindeloos kunt stapelen zijn ze eenvoudig weg te zetten.

Is de Sigma home sorteer unit onmisbaar in jouw huishouden?
Shop hier!
Laden
Laden