STIJLVOL OPRUIMEN
CREËER EEN WARM EN SFEERVOL THUIS


Het is herfst! De dagen worden korter en het weer somberder. Het buitenleven verruilt zicht voor het leven binnen in huis. Oktober en november zijn de maanden om je huis warm en sfeervol te maken door eens flink op te ruimen en je woonkamer in te richten met nieuwe seizoen decoratie. Met de stijlvolle Sigma home opbergboxen ruim je je woonkamer in een handomdraai netjes op en richt je het in volgens de laatste trends!


Sigma home manden

De Sigma home manden zijn stijlvol en trendy waardoor ze uiterst geschikt zijn deze in je woonkamer te plaatsen. Kleine rondslingerende spulletjes kun je opbergen in het 5 liter mandje. Dit kleine formaatje past perfect in kastjes, tv meubelen of zelfs op plankjes in de woonkamer of keuken. Een maatje groter, 15 liter kan gebruikt worden voor het opbergen van speelgoed en boeken. Het grootste formaat is een wasmand waarbij je eenvoudig je was kan opruimen en sorteren. De wasmand heeft 4 grepen om de mand ook op je heup te kunnen dragen.  

Shop hieronder de Sigma home manden.Sigma home
manden

Shop hier


Terra de trend van dit moment

De trend waar je op dit moment niet meer omheen kunt: Terra. Je komt deze prachtige sfeervolle kleur al in veel huizen op de muur tegen. De kleur brengt direct een warme sfeer in huis. Om de woonkamer in dezelfde stijl in te richten, hebben wij aan onze Sigma home collectie de opbergbox in de kleur Terra toegevoegd.


Sigma home terra collectie

Terra is een trendkleur, binnen een kleurenpalet waar natuurlijke materialen als basis dienen. Terra combineert met haar prachtige, warme uitstraling perfect met zachtroze en natuurlijke tinten, zoals onze Sigma home roze, donkerblauw en donkergroen. Om je spullen stofvrij op te bergen hebben we ook stijlvolle deksels in terra kleur en in print, zodat je de boxen eindeloos kan combineren.

Ben jij verliefd geworden op deze prachtige kleur! Shop ze dan hier.

Sigma home terra

Shop hier


Past deze terra opbergbox niet in je interieur?

We hebben ook andere kleuren die perfect passen bij jouw stijl. Terra is één van de vier collecties binnen Sigma home. Er zijn tien verschillende kleuren Sigma home boxen, welke zijn verdeeld over vier verschillende stijlcollecties. Bij elke stijlcollectie horen één of meerdere deksels die passen binnen de beschikbare kleuren.


Chargement en cours
Chargement en cours