STIJLVOL OPRUIMEN
CREËER EEN KNUS EN GEZELLIG THUIS


Het is herfst! De dagen worden korter en het weer somberder. Het buitenleven verruilt zicht voor het leven binnen in huis. Oktober is de maand om je huis knus en gezellig te maken door eens flink op te ruimen en je woonkamer in te richten met nieuwe seizoen decoratie. Met de stijlvolle Sigma home opbergboxen ruim je je woonkamer in een handomdraai netjes op en richt je het in volgens de laatste trends!

Terra de trend van dit moment
De trend waar je op dit moment niet meer omheen kunt: Terra. Je komt deze prachtige sfeervolle kleur al in veel huizen op de muur tegen. De kleur brengt direct een warme sfeer in huis. Om de woonkamer in dezelfde stijl in te richten, hebben wij aan onze Sigma home collectie de opbergbox in de kleur Terra toegevoegd.

Benieuwd met welke woonstijlen je de kleur terra kan combineren!
Download hier onze stijlkaart.

Voor- en achternaam
E-mailadres

Sigma home terra collectie
Terra is een trendkleur, binnen een kleurenpalet waar natuurlijke materialen als basis dienen. Terra combineert met haar prachtige, warme uitstraling perfect met zachtroze en natuurlijke tinten, zoals onze Sigma home roze, donkerblauw en donkergroen. Al onze Sigma home opbergboxen (7 maten) zijn in deze nieuwe kleur verkrijgbaar. In dezelfde kleur is ook een passend deksel ontwikkeld. Daarnaast introduceren we een nieuwe deksel met print, passend in het kleurenpalet van de nieuwe Terra-collectie, zodat je de boxen eindeloos kan combineren.

Ben jij verliefd geworden op deze prachtige kleur! Shop ze dan hier.
Sigma home terra

Shop hier

Wil je graag meer weten over onze opbergoplossingen?
Wij inspireren je graag. Meld je dan nu aan voor de
nieuwsbrief en ontvang 10% voor de eerstvolgende bestelling


Inschrijven


Sigma home collecties
Terra is één van de vier collecties binnen Sigma home. Er zijn tien verschillende kleuren Sigma home boxen, welke zijn verdeeld over vier verschillende stijlcollecties. Bij elke stijlcollectie horen één of meerdere deksels die passen binnen de beschikbare kleuren.

Past deze terra opbergbox niet in je interieur?
We hebben ook andere kleuren die perfect passen bij jouw stijl.  

Pastels & prints collectie
Touch of blue collectie
Shades of grey
Chargement en cours
Chargement en cours