Engagés durablement


Sunware est la somme de toutes les personnes qui y travaillent. Nous donnons la possibilité  à tous nos employés de tirer le meilleur d’eux-mêmes et leur offrons également la possibilité de s’y améliorer.

Actieve medewerkers

Sunware is de optelsom van alle mensen die er werken. Wij stellen onze mensen in staat het beste uit zichzelf te halen en bieden alle werknemers de optie om zich nog beter op te leiden. Wij zullen er alles aan doen om een prettige en veilige werkplek te bieden waar mensen kunnen groeien en waar mensen zich kunnen ontwikkelen.

Maandelijks wordt er een gezamenlijke lunch verzorgd door Sunware. Denk aan heerlijke pizza’s, vers belegde broodjes, verschillende soepen en snacks! Ook op sportief gebied motiveren we elkaar om samen uitdagingen aan te gaan en mooie prestaties neer te zetten. Maar vooral: om lol te hebben!

Maatschappelijk betrokken

Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken. Wij geven onder meer invulling aan die betrokkenheid door werkplekken te bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Sinds augustus 2019 werken elf medewerkers vanuit Baanbrekers bij ons op een vaste plek. Binnenkort komen daar nog drie extra werkplekken bij en het doel op iets langere termijn is een team van 16 personen. Wij zijn dan ook trots dat wij de participatieprijs 2019 hebben gewonnen!


Chargement en cours
Chargement en cours