Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Logistiek administratief medewerker die op onze afdeling Bedrijfsbureau de logistieke processen in goede banen kan leiden. Heb je ervaring met logistieke processen, ben je stressbestendig en oplossingsgericht en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:
Op de afdeling Bedrijfsbureau coördineren we het volledige supply chain proces van Sunware. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het organiseren van transporten, de verwerking van de transport-, pallet-, en voorraadadministratie, het doen van bestellingen en overige logistieke ondersteunende activiteiten zoals het ontvangen van leveranciers/chauffeurs, het vullen van portals en verwerken van inkomende goederen.
Kortom: een veelzijdige functie voor een administratief en logistiek top talent!

Wij bieden:
•Tijdelijke functie voor 40 uur per week, mogelijk met vaste aanstelling als vervolg;
•Een functie waarin pro-activiteit en eigen inbreng wordt aangemoedigd;
•Een informele en collegiale werksfeer
•Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen:
•MBO+ werk- en denkniveau;
•Je beschikt over relevante ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
•Je bent accuraat, flexibel en hebt een echte hands-on mentaliteit;
•Het verrichten van ad-hoc taken is voor jou geen probleem (stressbestendig);
•Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, aangevuld met Engels
 
Wie is Sunware BV:
Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwikkelen van kunststof opbergproducten is Sunware de specialist op het gebied van opbergoplossingen. Een aantal jaar geleden heeft Sunware de pay-off perfectly organised gelanceerd, een slogan die de kernactiviteit van het bedrijf aangeeft.
Sunware is een internationaal opererende organisatie. Dagelijks werken er 65 medewerkers met veel enthousiasme aan de ambitieuze doelen van Sunware. Onze ontwerpers vertalen trends en behoeftes van klanten naar functionele producten. Producten die er aan bij moeten dragen om een opgeruimd gevoel te creëren bij de consument, dat is ons uiteindelijke doel.

Online solliciteren
Gaat je interesse uit naar deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet t.a.v. Jeanine Pruijssers (HR Officer) via vacatures@sunware.nl. Sunware is gevestigd op de Kranenberg 10, 5047 TR Tilburg. Kijk voor meer informatie op www.sunware.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laden
Laden